HírHáttér


A Facebook és a Twitter letiltotta a koronavírus lehetséges ellenszeréről szóló videót

SZERZŐ: HIRHATTER | 2020.07.28 08:11 |

Tegnap robbantottak vezető orvosok az Egyesült Államokban, kiálltak és egy sajtótájékoztató keretében beszéltek a koronavírus lehetséges ellenszeréről, a hidroxiklorokin-szulfátról. Mivel ez szembemegy a Bill Gates-féle mindenkit oltsunk be vakcinával, és a mainstream WHO-s állásponttal, a Facebook és a Twitter úgy gondolta letiltja a néhány óra alatt több tízmillió ember által megtekintett videót. - írja a Breitbart.

A videó a Breitbart alternatív jobboldali portál Facebook oldalán jelent meg először, ahol néhány óra alatt 20 millióan tekintették meg, több mint százezren megosztották. A Facebook legnézettebb videói toplistára is felugrott, ami nem tetszett a liberális elitnek, ezért a cenzorok eltávolították.

Az ügy külön pikantériája, hogy Donald Trump is megosztotta a videót Twitteren, a cenzorok gond nélkül letiltották ott is. (Érdekes időket élünk, mikor egy Tech cég mondja meg, mit mondhat és mit nem mondhat a világ vezető hatalmának, az Egyesült Államoknak az elnöke. - a szerk.)

A techcégek "koronavírussal kapcsolatos hamis információnak" bélyegezték a videókat, úgy látszik csupa-csupa egészségügyi szakember dolgozik a Facebooknál, a Twitternél és a Google-nél.

A videó megosztásai után beindult a liberális mainstream média teljes pályás letámadása: "Trump hamis információkat osztott meg a koronavírusról", "Trump félrevezető videót osztott meg", "Hamis információkat terjesztenek a közösségi média platformokon" stb..

Különösebb érvelést ezek a médiumok nem használtak, az egyetlen érv, hogy szembemegy a WHO ajánlásával, és álláspontjával, ezért csak hazugság lehet a CNN, a BBC, az ABC és társai szerint.. A közösségi média platformokról pedig ódákat zengenek, hogy letiltják az ilyen videókat.

Az orvosok csoportja - America’s Frontline Doctors - a videóban állítják, hogy a maláriaellenes gyógyszer alapjául szolgáló hidroxiklorokin-szulfát alkalmas a koronavírus kezelésére is.

A videóban Dr. Stella Immanuel (a néger hölgy a kép jobb szélén, őt diszkriminálni amúgy nem rasszizmus?) osztotta meg tapasztalatait a gyógyszerről, 350 koronavírusos pácienst kezelt vele, elmondása szerint mind a 350 felgyógyult teljesen, néhány héten belül. A legidősebb betege 92 éves volt.

Állítása szerint a szer nemcsak a koronavírusos megbetegedés kezelésére alkalmas, hanem a megelőzésre is. Nem hordanak maszkot, és nem kapják el a vírust.

Immanuel korábban kirohanást intézett az LMBTQ propaganda, és a liberális elit ellen is. - feltehetően ez is hozzájárult a hisztihez.

Az idén májusban a tekintélyes Lancet tudományos folyóirat tanulmányt jelentetett meg a hidroxiklorokin állítólagos súlyos mellékhatásáról. A tanulmány botrányt keltett tudományos körökben, többen kérték a kísérletek részleteit és az adatokat, s kiderült, hogy a tudományos életben egyébként ismeretlen kutatók adatai nem feleltek meg a valóságnak. A folyóirat bocsánatot kért és vissza is vonta a publikációt.

Az orvosok weboldalt is létrehoztak: ide kattintva megtekinthető ahol publikálni fognak eredményeket.

A Hírháttér arról, hogy a gyógyszer működik-e a koronavírus ellen, nem foglal állást, de a liberális elit és a WHO hisztije azért gyanakvásra ad okot.

A magyar kormány márciusban megtiltotta a hidroxiklorokin-szulfát exportját, pontosan azért, mert utaltak arra jelek, hogy működhet a koronavírus ellen.

A videót azóta minden lehetséges fórumon terjesztik akik látták, és tartalmát valósnak gondolják. Ha a történet igaz, azzal az derülne ki, hogy egy nagy pánik- és hisztériakeltés kellős közepén vagyunk.
loading...