HírHáttér


A homoszexuális propagandára figyelmeztető jelzéssel látna el egyes filmeket a Mi Hazánk

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.07.30 12:09 |

„A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte a párt elnöke.

A homoszexuális propagandára utaló jelzés bevezetését követeli a filmeknél és televíziós műsoroknál a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Toroczkai László be is mutatta azt a – szivárványszínű karikában látható, 18-as korhatárjelzést tartalmazó – ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az aberrációtól és a devianciától. „A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte. Toroczkai László azt mondta: évek óta azt tapasztalják, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz homoszexuális propagandát.

„A gyermekek egészséges fejlődését pedig az szolgálja, ha a szülőket figyelmeztetik arra, hogy homoszexuális tartalmú jelenet szerepel egy filmben, a szülők ugyanis ebben az esetben megakadályozhatják azt, hogy gyermekük megnézze a műsort” – közölte. „A Mi Hazánk szerint a lehető leghatározottabban kell fellépni az erőszakos LMBTQ-propaganda ellen” – fogalmazott Toroczkai László.

(Forrás: MTI)

 

loading...