HírHáttér


A Twitter letiltotta a Project Veritas alapítóját, mert közzé mert tenni egy leleplező videót a függetlenobjektív CNN-ről

SZERZŐ: László Gábor | 2021.04.15 11:42 |

Tovább dübörög a liberális véleménydiktatúra: a napokban tett közzé egy leleplező videót James O'Keefe, a Project Veritas alapítója, melyben a CNN vezetője számol be arról, hogy hogyan hazudtak és ferdítettek az amerikai kampány során Donald Trumpról.

James O'Keefe
A magát függetlenobjektívnek valló CNN (ahogy hazai társai is tették - Telex, HVG stb.) végig hazudott Trumpról, szándékosan rossz színben tüntette fel, valótlanságokat állított róla azért, hogy ne válasszák meg újra.

Az O'Keefe vezette Project Veritas egy rejtett kamerás felvételen érte utol a CNN-t, ahol egyik vezetőjük bevallotta ezt.

Több sem kellett a Twitternek, letiltották az aktivistát.

A Twitter nem tűri, ha neki nem tetsző tartalmakat osztanak meg
A Twitter híres a véleménydiktatúráról, ha valami olyat osztanak meg ami nekik nem tetszik egyszerűen fogják és letiltják a szólásszabadság jegyében.

Jellemzően ezt jobboldali-konzervatív tartalmakkal teszik meg, a balliberálisok olyan hazugságokat terjeszthetnek, oszthatnak meg, amilyet csak akarnak. (Ahogy tette a CNN a Twitter felületén is.)

(HírHáttér)
loading...