HírHáttér


Az ország csak a kormánypártokra számíthat a koronavírus elleni küzdelemben

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.03.24 02:54 |

Az ország csak a kormánypártokra számíthat a koronavírus elleni küzdelemben - hangsúlyozta Halász János kedden a parlamentben.

Halász János | Forrás: fidesz.hu
Halász János (Fidesz) hangsúlyozta: a jelenlegi helyzetben a cél a járvány lassítása, hogy egy időben kevesebb legyen az ellátandó beteg. Kijelentette: a Fidesz-frakció eddig is és a jövőben is támogatja a kormányzati döntéseket, mert csak ezekkel lehet megvédeni az országot.Hétfőn kiderült, hogy ebben a küzdelemben az ország csak a kormánypártokra számíthat, az ellenzékre nem.

Úgy értékelt: hétfőn kiderült, hogy ebben a küzdelemben az ország csak a kormánypártokra számíthat, az ellenzékre nem. Szégyenletesnek és elképesztőnek nevezte, hogy az ellenzék nem a vírus, hanem a kormány ellen akar küzdeni, és nem szavazta meg a házszabálytól eltérést a kormányzat által benyújtott törvényjavaslat ügyében.    

Szomorú, hogy az ellenzék továbbra is kicsinyes pártpolitikai érdekei mentén politizál, holott most összefogásra van szükség, mert így több emberéletet menthetünk meg, jobban tudunk segíteni a családoknak, és több munkahelyet tudunk megvédeni - emelte ki.    

Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára úgy értékelt: az ellenzék magyarázkodik, hogy miért nem szavazta meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását, és marakodik azon, hogy a kormány jó döntéseit ki javasolta először.

(Forrás: MTI)
loading...