HírHáttér


Botrány! Migránspropaganda az RTL Klub műsorában!

SZERZŐ: László Gábor | 2019.04.29 11:38 |

Újra elindult az RTL Klub Konyhafőnök című műsora, a balliberális TV pedig úgy gondolta álmodik egy merészet, és migránspropagandával dobja fel a műsort!

Rengeteg embernél kiverte a biztosítékot az RTL Klub húzása, mivel alattomos módon próbálja érzékenyíteni a nézőket. Egy nyíltan muszlim nőt szerepeltet a versenyben, a cél a muszlimok pozitív színben való feltüntetése, és a társadalomba való integrálhatóságának bemutatása.
Muszlim migráns lány a Konyhafőnökben

Egyébként ez nem egyedi eset, amikor az RTL Klub a liberális mantrát akarja letolni az emberek torkán. Korábban a Barátok Közt című - szebb napokat is látott - sorozat végzett érzékenyítést a homoszexuálisok és transzneműek felé, ugyanúgy ahogy az Éjjel Nappal Budapest.

Az RTL Klub annak ellenére folytatja ezt a tevékenységét, hogy a nézettségi mutatói napról-napra rosszabbak. Úgy látszik a Soros Györgynek és a liberális elitnek való megfelelési kényszer a szimpla gazdasági mutatók rovására is mehet a házuk táján. Újabb ékes példája ennek a muszlim bevándorló szerepeltetése a Konyhafőnökben.
loading...