HírHáttér


ByeAlex: A nő akkor a legértékesebb, ha jó családanya és jó feleség

SZERZŐ: Erdélyi Péter | 2019.11.24 11:44 |

Az X-Faktor mentora elárulta, mi számára az ideális családmodell: ByeAlex szerint akkor értékes egy nő, amennyiben elsősorban nem a karrierépítésre, hanem az anyaságra koncentrál és közben jó feleség.

A hazai popzenében áttörő sikereket elérő, toplistákat vezető ByeAlex és a Slepp frontembere a Lakástalkshow című műsor vendége volt, ahol Lovász László műsorvetezőnek nyílt meg magánéletéről és az elveiről.

ByeAlex | Fotó: Isza Ferenc
"Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar." - mondta ByeAlex.

"Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez érték." - fejtette ki az énekes.

"Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol, úgy hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben."

A liberális média természetesen nekiesett ByeAlexnek, mert szerintük ez a gondolkodás maradi, és nem 21.századi.
loading...