HírHáttér


ByeAlex undorítónak nevezte a fiatalkorúak homoszexuális magamutogatását

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.04.21 06:59 |

A zenész a fiatalkorú homoszexuálisok közösségi médiában történő magamutogatása ellen szólalt fel.

ByeAlex balf***oknak nevezte a kiskamasz melegeket, csókolózásukat undorítónak tartja – ezzel a kattintásvadász címmel közölt egy, a népszerű zenészt negatív színben feltüntető cikket a Velvet.hu.

ByeAlex | Forrás: Blikk
A portál szerint ByeAlex Insta-sztoriban írta meg, hogy a TikTok letiltotta egyik videóklipjét (valószínűleg az Így hagysz el címűt), amiért látható benne egy fegyver. Az énekes felháborítónak tartja, hogy egy gázpisztolyt kifogásol a közösségi oldal, noha azt minden további nélkül engedi, hogy fiatal, azonos nemű kiskamaszok egymással csókolózzanak.

ByeAlex – egyébként teljesen jogos – meglátására az egyik Insta-követője azt válaszolta, hogy szánalmas, hogy azért utálkozik másokon, mert letiltotta a TikTok a videóját. A Velvet.hu arról ír, hogy az énekes és követője közötti párbeszéd részleteit az utóbbi barátnője tette közzé saját Twitter-oldalán, print screenek formájában.Habár a portál a képernyőképeket nem csatolta, állítólag a beszélgetés további részében ByeAlex azt írja, hogy esze ágában sincs bocsánatot kérni korábbi kijelentése miatt, sőt, fel akarja hívni a szülők figyelmét arra, milyen tartalmakat láthatnak gyerekeik a TikTokon:

Hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű kis balf***okkal és coming outolnak, undorítóság. A TikToknak és az Instának is tiltani kellene a 16 év alatti felhasználókat. Pont azért, hogy felnőtt tartalmakat ne láthassanak.ByeAlex üzenetében leírja, hamarosan egy hosszabb posztot fog annak szentelni, hogy arra kérje a szülőket, figyeljék, milyen képeket/videókat néznek gyermekeik a közösségi oldalakon. Véleménye szerint a kiskorúakra, főleg azokra, akik nem éppen népszerűek, erős hatást gyakorolhatnak az efféle bejegyzések.

Mert lehet, hogy azért, mert éppen dagi, vagy béna, úgy érzi, hogy majd a saját neméhez való vonzódás megoldja...a Velvet.hu szerint itt véget ér a print screen, feltehetően a „problémáit” szó állhat a mondat végén. ByeAlex arról is ír, hogy a homoszexuális tartalmak befolyásolhatják a fiatalok nemi identitását.

Jó látni, hogy a „celebvilág” egyik prominens alakja is kiállt a normalitás mellett, és le merte írni, hogy mennyire káros a fiatalkorúakra, ha a homoszexualitást propagáló tartalmakkal találkoznak a közösségi médiában.

ByeAlex azonban nincs könnyű helyzetben, vélhetően nem kell sokat várni, és a véleményszabadságra elvben olyan sokat adó liberálisok megkezdik ellene a bosszúhadjáratot.

(Forrás: 888.hu)
loading...