HírHáttér


Donáth Anna: Azért dolgozunk, hogy az LMBTQ jogokhoz kösse az EU a pénzek kifizetését

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.06.26 04:48 |

A Momentum LMBTQ imádó politikusnője egy pár perces videóban meséli el, hogy szeretné ha az Európai Unió az LMBTQ jogok érvényesüléséhez kötné az uniós pénzeket, szeretné ha minél több pénzt kapnának Soros György szervezetei, és hogy tiltsák be a homoszexuálisok átszoktató terápiáját.

Donáth Anna ultraliberális provokátor | Forrás: Facebook
Megszoktuk már, hogy a Momentum politikusai a hazájuk ellen dolgoznak Brüsszelben, de Donáth minden eddiginél aljasabb húzásokra készül.

A saját beteg, ultraliberális világképét szeretné rákényszeríteni az Európai Unió tagállamaira, a következőkért dolgozik:

Az uniós pénzek kifizetését kössék az LMBTQ jogok érvényesüléséhez. Tehát vagy vonják meg Magyarországtól a forrásokat, ha a kormány nem hajlandó Donáth világképe szerint átírni a magyar alaptörvényt, vagy legyen homoszexuálisok "házassága", transznemű jogok, meg minden ehhez hasonló nagyszerű dolog.

Soros György szervezetei, az LMBTQ jogvédők kapjanak forrásokat az uniós büdzséből.

Szüntessék meg a homoszexuális életmódról leszoktató terápiákat.

Oktassák az LMBTQ jogokat az iskolákban, tanuljanak az általános iskolás gyermekek a homoszexualitásról, hogy "toleránsan" kerüljenek ki az iskolákból. Reméljük itt mindenki emlékszik a finn kisiskolások felvilágosító füzetére: erős idegzetűek ide kattintva megnézhetik. Donáth ezt szeretné látni minden iskolában.

Ezt az egészet egy szépen elkészített propagandafilmben tálalja:

A tolerancia, mint EU-s érték – Európa JÓ

Az EU békét és szabadságot hozott egy olyan kontinensre, mely évszázadokon át szenvedett a háborúktól és kirekesztéstől. Az erőszakos múlt áldozatai között pedig szinte mindig megtaláljuk az LMBTQ közösségeket. Mi egy olyan EU-ért dolgozunk, amely e tekintetben sem tesz különbséget a polgárai között. Az EU jó: toleráns otthona kíván lenni minden embernek.

Posted by Donáth Anna on Friday, 26 June 2020
loading...