HírHáttér


Egy vegán csoport elválasztotta a tyúkokat a kakasoktól, hogy véget vessenek a megerőszakolásuknak!!

SZERZŐ: Erdélyi Péter | 2019.09.23 03:01 |

A horgászok pedig gyilkosok szerintük.

Egy gironai szélsőséges vegán aktivistacsoport, az Almas Veganas (vegán lelkek) egymás után rakja ki a videóit, olyan témakörökben, mint például az „állati rabszolgaság”. Legutóbbi videójukban a csapat vezetője, Fanny arról beszél, hogy a horgászbot egy „gyilkos fegyver”.

"Mit gondoltok, kik vagyunk? Hogy miénk a bolygó? Hogy az állatok értünk vannak? Oké. A horgászás nem sport, hanem gyilkosság."

Egy héttel korábban egy másik felvételt tettek közé, amiben azt magyarázzák, hogy a csirkéknek nem kérték ki a beleegyezését a szaporodásba. Fanny és egy másik csoporttag a videóban arról beszél, hogy különválasztották a kakasokat és a tojókat a saját állatmenhelyükön, mert nem akarjuk, hogy a tyúkokat megerőszakolják.

Arról beszélnek, hogy a csirkék nem akarnak mindig szexelni, és próbálnak menekülni, néha pedig meg is sérülnek a kakasok karmolásaitól.A New York Post egy spanyol lap újságírójának a cikkéről is beszámol ezzel kapcsolatosan, aki azt mondta, hogy amit az Almas Veganas csinál az egyáltalán nem értelmes, és hogy csak a környezetvédők ügyét nehezítik meg. Megint mások inkább viccnek fogják fel az egészet.

(Forrás: 24.hu)
loading...