HírHáttér


Gyurcsány ideges, hogy az Istentiszteleteket meg lehet tartani, de a fesztiválokat és a bulikat nem

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.08.02 12:20 |

Gyurcsány Ferenc újabban azzal hergeli szektáját, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lesznek fesztiválok, koncertek és bulik, bezzeg az istentiszteleteket megtartják. A DK vezére szombati Facebook-bejegyzésében egy igen isiászos gondolatkígyó végén természetesen a “Nagy Igazságig” is eljut, amely szerint a kormány tönkre akarja tenni a fesztivál-piacot. A bukott miniszterelnök üzenete nyilvánvalóan a fiataloknak szól, őket kivánja megszólítani, de ez a szombati próbálkozás elég izzadtságszagúra sikeredett.

A DK-vezér szombati Facebook-bejegyzésében arról ír, a kormány a koronavírus-járvány miatt “előre megfontoltan, gátlástalanul” nem engedi megtartani a fesztiválokat, koncerteket, bulikat.

"Mert a Covid. Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Nyilván a vírus focirajongó" -írja az életében többször is bérmálkozó Gyurcsány.

"hogy ez röhejes? Az. Akkor aki ezt elrendelte, az is röhejes? Igen!" - folytatja.

A Gyurcsány szerint a Nagy Igazság az, hogy a kormány "tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék. Hogy megszerezzék. Mert ugye a turizmus nemzeti program. Meg ott van Ráhel. Meg a teljes pereputty. […] Egy teljes korosztály fogja megutálni őket. Megérdemlik."

"olyan pimasz módon rabolnak, lopnak, hogy nincs rá szó. Vagy igen? Talán. Gazemberek. Velejükig romlottak."

Emiatt szomorkodott Gyurcsány szombaton.

(pestisrácok nyomán)
loading...