HírHáttér


Hadházy Ákos: "Rogán Antal, menj a büdös fenébe!"

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.10.07 04:55 |

A lódoktor kiakadt a kormány Facebookos hirdetésén, majd vállalhatatlan stílusban sértegette Rogán Antalt. Abban is biztosak lehetünk, hogy Hadházy még nem hallotta az illusztráció kifejezést, akkor nem lepődött volna meg azon, hogy egy-egy poszthoz vagy cikkhez nem mindig saját fotókat tesznek be, hanem illusztráció gyanánt szabadon felhasználható, erre a célra készült képeket.

"A kormánypropaganda arról posztolt, hogy az istenkirály kormányunknak köszönhetően mennyire jó a helyzet az iskoláinkban. A poszt mellé tett kép véletlenül sem magyar, hanem amerikai iskolában készült (ha a keresőbe beüti a children, school, covid, mask szavakat, meggyőződhet róla).

Ennél sokkal nagyobb baj, hogy az állítás egy piszkos, aljas nagy hazugság és ezt mindenki tudja, aki tanít, vagy megkérdez tanulókat. A mellékelt üzenet csak egy példa a sok horror közül Kaposvárról: a Táncsics Gimnáziumban tegnap már 27 tanár karanténban volt, az órák nagy része elmaradt. Tegnap a 3 . óra után hazaküldték a gyerekeket, de egyrészt semmilyen hivatalos infót nem kaptak, másrészt ma mégis ÚJRA BE KELLETT MENNIÜK, mert az """operatív törzs"""" nem tudott/nem mert dönteni.

A kormány propagandával akarja helyettesíteni a járványvédelmet, de ez sajnos képtelenség. Indulatosabb vagyok a kelleténél, ezért most ezt is le kell írnom: Rogán Antal, menj a büdös fenébe!"
- írja Hadházy.

A kormánypropaganda arról posztolt, hogy az istenkirály kormányunknak köszönhetően mennyire jó a helyzet az...

Posted by Hadházy Ákos on Wednesday, 7 October 2020
loading...