HírHáttér


Hatalmas beégés: A gyurcsányista Jenei Kevin nem mert válaszolni a riporter kérdéseire (+videó)

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2022.06.25 02:27 |

Ismét hatalmasat égett a 22 éves gyurcsányista politikusjelölt, aki Budapest VII. kerületében indul jelöltként az időközi önkormányzati választáson.

JENEI KEVIN BIZONYÍTJA ALKALMASSÁGÁT - INTERJÚ

"AZ A BETANULT SZÖVEG, AMIT AZ EMBER FELOLVAS" - INTERJÚ JENEI KEVINNEL A Demokratikus Koalíció időközi képviselőjelöltjét többek közt a Damjanich utcai SPAR-hoz tervezett vasbeton- és üvegmonstrumról, a Liget City-ről kérdezte az M2KP TV. A videó első percében összeszedtük neked a lényeget, utána jön a vágatlan verzió. Kevin 22 évesen az Erzsébetvárosi Vagyonkezelő felügyelőbizottsági tagja. Álláspontját a Liget City-ről sajnos nem ismerjük meg, de váratlanul mindent megtudunk tőle a kormány politikájáról a COVID-veszélyhelyzetben, mert nem nyilatkozik. A Liget City beruházásról bővebben: https://ketfarkukutya.mkkp.party/2022/06/17/liget-city-projekt-erzsebetvaros-idokozi-valasztas/ Az e hét vasárnapi időközi választáson támogasd jelöltünket, Terdik Roland - MKKP Erzsébetváros 4. számú egyéni választókörzetében!

Posted by MKKP BP 6-7. kerület on Wednesday, 22 June 2022


Jenei Kevin bemutatkozott az M2KP TV kamerájába, elmondta a betanult propagandaszövegét, ezután viszont jött a csavar, mert egyetlen későbbi kérdésre sem mert válaszolni Gyurcsány embere.

A riporter a Liget cityről akarta kérdezni Jeneit, mire ő csak annyit mondott: "nem nyilatkozok". Ezután egy idős aktivista elmondta a riporternek, hogy

Jenei azért nem nyilatkozik, mert ő még nem elég gyakorlott

ebben a szakmában.

Hatalmas égés ez Gyurcsányéknak.
loading...