HírHáttér


Hatalmasat égett a Momentum: Rogán Antalhoz akarták beborítani a konzultációs íveket, de a szomszédjához sikerült

SZERZŐ: László Gábor | 2020.09.13 02:24 |

A szomszédok még a rendőrséget is kihívták – írta meg az ATV.

A Momentum aktivistái az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét Rogán Antal kertjébe öntötték – közölte a párt.

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja azt mondta az akcióról: „a kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön. Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban. Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám. Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”

A Momentum akciója azonban félresikerült: a miniszter egy háromlakásos társasház legfelső emeletén lakik, így az ellenzéki párt aktivistái a szomszédok kertjébe öntötték a konzultációs íveket, ami miatt a szomszédok kihívták a rendőrséget – írta az ATV.

Rogán küszöbéig vittük az emberek véleményét: ELÉG a propagandából!

💸 Több milliárd forintot költött el a kormány a legújabb "nemzeti konzultációra", mindezt Rogán Antal vezényletével. 📄 Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezren jöttek oda országszerte, hogy leadják nálunk a kormány által kiküldött papírokat. 💰 Szerintük ennek a pénznek lenne helye máshol is, lehetett volna költeni az iskolákban fertőtlenítő szerekre vagy a munka nélkül maradt magyarok megsegítésére is. ⛔ Elegünk van a hazug propagandából! ✊ Ezt az üzenetet most Rogán Antal propaganda miniszter küszöbéig vittük!

Posted by Momentum Mozgalom on Saturday, 12 September 2020


(mandiner nyomán)
loading...