HírHáttér


Kanadában már öt évesen arra buzdítják a gyerekeket, hogy váltsanak nemet

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.01.19 12:03 |

A fogorvosért fizetni kell, de az abortusz és a nemátalakító műtét ingyenes, sőt az óvónők és tanárok lelkesen támogatják ebben a gyerekeket, ugyanis 13 éves kor fölött már szülői beleegyezésre sincs szükség. A kanadai gyerekek elhitték a propagandát, nem volt szülői visszatartó erő, így a világ legújabb hazugsága magával sodorta őket. Erről beszélgetett Földi-Kovács Andrea Szakállas Katalinnal és Farkas Zsolttal Credo című műsorban.

Szakállas Katalin, négygyermekes anyuka családjával hosszú évekig élt Kanadában, azonban hazaköltöztek, mivel a gender-ideológiának köszönhetően odakint elszabadult a pokol. Legfrissebb élményük, hogy legidősebb fiának két volt osztálytársa is lánnyá operáltatta magát. Két fiú egyetlen osztályból.

Abba bele se gondoljunk, hogy mennyien varratták át magukat az évfolyamból vagy az egész iskolából – vagy Kanada-szerte hány „emberi mivoltuktól megfosztott gyerek él, aki a műtét után nem tudja, hogy az ablakon ugorjon-e ki, vagy az ereit vágja fel”. Erős szavak, azonban a beszélgetés egy az egyben rávilágít: ez a rémisztő igazság.

Katalinék azért jöttek vissza, mert „négy gyermeket nevelni sehol nem könnyű, de Kanadában végképp nem az”. Gyerekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni azokat az értékeket, amelyek fontosak, ezt pedig Kanadában képtelenség megtenni. Az ottani világ szelleme úgy elsodorja a családtól a gyermeket, amint kilép az ajtón, mint az orkán, és ezt nagyon nehéz ellensúlyozni. Sőt, szinte lehetetlen. Az elmesélt példa jól illusztrálja, mit is jelent az, mikor a világ elviszi a szülőtől a gyermeket.

Szülőkre hívni a rendőrséget? Miért ne?

Egy érdekes beszélgetés zajlott legidősebb fiuk és a szülők között. Katalinék nem engedték őt el egy ottalvós buliba, mire a fiuk hirtelen elmondott mindent, amire az iskolában tanították: hogy neki joga van elmenni oda, és ha nem engedik el, akkor kihívja rájuk a rendőröket, mert tudja azt az ingyenes számot, aminek segítségével ezt meg lehet tenni. Nem kell magyarázni, Katalinék teljesen ledöbbentek, mivel kiderült, az iskolában ezt tanulják: a szülő régimódi, nem tud lépést tartani a világgal, nem érti a gyermeket, ezért nem kell hallgatni rá. A szülőt ellenségnek állítják be.

És mivel az iskolában sokkal több időt tölt naponta, mint otthon, nagyon nehezen tudják ellensúlyozni azt a mérgező programozást, amit az intézményben kap.

Farkas Zsolt szőgyeni plébános a műsorban hangsúlyozta: tudtuk, hogy a gender-ideológia milyen veszélyeket rejt, de hogy egyes országokban ilyen méreteket ölt a gyerekek eltérítése az egészséges világszemlélettől és az önmegismeréstől, az új információ.

Mikor kezdődik a gender-ideológia megismertetése a gyerekekkel?

Katalin szerint amint a liberális erők hatalomra kerültek, teljes mértékben rászabadították a gender-elméletet a társadalomra, ami azt jelenti, hogy kötelező tananyaggá tették óvodától egyetemig. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a gyerekeknek az óvodában le kell ülni, és könyvecskékből propagandaanyagokat olvasnak nekik. Ezek a gender-elmélet alapján megírt történetek egytől-egyig arról szólnak, hogy a főszereplő kisfiú rájön arra, hogy ő igazából kislány: minden nap új ruhát próbál föl, és ráébred, hogy leginkább egy balerinaruhában érzi jól magát.

Minden könyv arról szól, hogy a kisgyerek csak úgy lesz boldog, ha másik nemhez tartozóként élheti az életét.

Három, négy, öt éves gyerekeket tanítanak erre. Mivel a kisgyermekek ártatlanok, nincsenek felkészülve egy ilyen hátulról közelítő propagandára, ráadásul az óvónőre, tanítónőre felnéznek, egy idő után elhiszik, hogy ez lehetséges út. Ha egy kislány elkezd vonattal játszani, akkor a társai mondják neki, hogy „akkor te valószínűleg kisfiú vagy, hiszen szeretsz vonatozni”.

És még csak most jönnek a brutális részek! Mert amint rajtakapja az óvónő a gyereket, hogy vonatozik, megszületik a véleményezés a kisgyerekről, és az ajánlás, hogy át kellene őt transzformálni. Elviszik speciális orvosokhoz – rengeteg speciális klinika van Kanadában –, ahova az óvoda, iskola ajánlja a gyerekeket annak érdekében, hogy megkezdjék a hormonblokkolást, vagyis az ellenkező nem hormonjainak adagolását.

Szexuális felvilágosítás, szexuális nevelés

Katalin egy újabb sokkoló példát mesél el: tizenegy évesen hazament a fia a barátjával, akivel minden nap náluk játszottak, és azt vette észre rajtuk, hogy nem mernek egymásra nézni. Hosszadalmas noszogatás után végül szégyenkezve elmondták, hogy szexuális felvilágosító óra volt az iskolában, aminek keretein belül bemutatták nekik teljesen explicit módon, hogy a homoszexuális párok hogyan létesítenek nemi kapcsolatot. A két fiúnak ez annyira felkavaró és bántó élmény volt, hogy nem tudtak természetesen viselkedni egymással, ahogy azelőtt.

– Összezavarták őket, két serdülőt, nem tudták meddig mehetnek el. Eddig bunyóztak, verekedtek, játszottak, attól a naptól kezdve sokáig nem mertek egymásra nézni, és kellett egy kis idő, mire újra fellazultak – meséli az édesanya.

Nem arról van szó, hogy ne legyen felvilágosítás az iskolákban, ez természetes. De Kanadában a természetes szaporodást nem is lehet emlegetni, konkrétan tabutéma, mert mi van akkor, ha valaki máshogy képzeli el a jövőt. A kisebbség miatt nem lehet beszélni arról, ami amúgy teljesen természetes lenne, hanem más lehetőségekkel bombázzák a gyerekeket.

(Forrás: vasarnap.hu, Hír TV)
loading...