HírHáttér


KariGeri azért Facebookozik sokat, mert minden mást a Fidesz propagandája ural

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.12.29 11:41 |

Karácsony szerint csak így tudja eljutattni üzeneteit a budapestiekhez. Fel is sorolja, hogy milyen remek eredményeket értek el Budapesten, például: felvették a kapcsolatot a WHO budapesti irodájával, egyeztetnek európai városokkal a járványügyi védekezésről, elkezdtek dolgozni a várólisták megszüntetésén... nem megszüntették a várólistákat, hanem ELKEZDTEK dolgozni rajta!

„Történelmi pillanattal kezdődött 2020: meghívtak az M1-be.

A teljesség igénye nélkül nézzük min dolgoztunk a munkatársaimmal 2020 első negyedévében: elkezdtük a Lánchíd felújításának folyamatát, kineveztem Budapest főtájépítészét, Bardóczi Sándor személyében, új a főépítészünk is, Erő Zoltán kapta a feladatot. Új, környezetkímélőbb buszokat állítottunk forgalomba, béremelést, és bérkiegészítést kaptak a BKV-nál a teljes munkaidőben dolgozók, béremelést kaptak az FKF dolgozói. Apropó FKF, tudtátok, hogy Mártha Imre a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt felügyelőbizottsági elnökeként az utcaseprők között osztja szét minden hónapban a fizetését?

Megnyitottuk a Fővárosi Álláskereső Irodát, elkezdtünk dolgozni a várólisták megszüntetésén a CT- és MR-vizsgálatok esetén és sajnos, a járványhelyzet miatt meg kellett alakítanunk a Fővárosi Operatív Törzset. Felvettük a kapcsolatot a WHO budapesti irodájával, Magyarországon elsőként indítottunk lakossági tájékoztató plakátkampányt a higiéniai szabályokról és folyamatosan egyeztetettünk több európai nagyvárossal a sikeres járványügyi védekezésről.

Többször elhangzott kritikaként a túl sok facebookozás. A propaganda által uralt médiatérben itt tudom eljuttatni a híreket, üzeneteket a főváros lakóihoz. Pár kattintással több tízezer budapestit tudok megszólítani. 2020 első negyedévét ebből a szempontból átlagosnak mondanám. A bejegyzéseim általában 100-200 ezer Facebook felhasználóhoz jutottak el. A következő napokban, mikor beszámolok a többi negyedévről megláthatjátok, hogy ez a 100-200 ezer facebookos nem is olyan sok.”
- írja KariGeri.
loading...