HírHáttér


Kovács Zoltán: Gátolja a vírus elleni védekezést az ellenzék

SZERZŐ: László Gábor | 2020.03.25 08:52 |

Gátolja a koronavírus-járvány elleni védekezést a baloldali ellenzék azzal, hogy nem támogatta a vírus elleni törvényt hétfőn az Országgyűlésben - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden az MTI-hez eljuttatott videójában.

Kovács Zoltán | Forrás: fidesz.hu
Az államtitkár azt mondta, hogy ez ellent mond az "együttműködés ilyen körülmények közötti parancsának," és néhány intézkedésben - a határok lezárásában, az óvodák és bölcsődék nyitvatartásának szabályozásában, valamint a világjárvány gócpontjaiból érkezők belépésének megtiltásában - felveti a hatályvesztés kérdését is.Az ellenzék káoszt okoz azzal, amit csinál, mert a hatályukat vesztő intézkedéseket újra el kell majd fogadni.Az ellenzék káoszt okoz azzal, amit csinál, mert a hatályukat vesztő intézkedéseket újra el kell majd fogadni - tette hozzá.

Kijelentette, hogy a kormány szerdán foglalkozik az előállt helyzettel, és megnyugtató megoldást fog találni az érintett intézkedések esetében.

A kormány felelősséget és együttműködést kér, mert "most ennek van ideje, nem pedig a széthúzásnak" - mondta Kovács Zoltán.

(Forrás: MTI)
loading...