HírHáttér


Megbukott a kormánypárti szavazókat hétről-hétre gyalázó "vicces" műsor!!

SZERZŐ: Erdélyi Péter | 2019.08.28 10:46 |

Tizenkét adás után véget ért a Heti dörgés. A műsor célja a kormánypárti szavazók gúnyolása, a kormány politikájának kifigurázása volt. Megbuktak.

„Vége a nyárnak, és egyre többen kérdezik, hogy mikor folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával. A szomorú hír az, hogy a Heti Dörgéstől el kell búcsúznunk”– írta az Instagramján Villám Géza, azaz Szabó Gál András.

Villám Géza "vicces műsora" egy amerikai late-night show gyenge koppintása volt
Szerinte azért szűnik meg a műsor, mert „nem titok, hogy a Comedy Central vezetőségével nem voltam egy hullámhosszon egy csomó gyártási kérdésben. A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna.”

A SorozatWiki információi szerint a Comedy Centralt is üzemeltető Viacom nem volt elégedett a Heti Dörgés Villám Gézával eredményeivel, ezért döntöttek úgy, hogy nem folytatják a műsort.

A talk show 3 hónapon keresztül 12 adással került képernyőre hétfőként 22 órakor. Villám Géza egy jó hírt is bejelentett: hamarosan jön az új sorozata, „A túlélés csodálatos világa”, amelyben „Bear Gryllst nagyon durván lenyomom”.

(Forrás: nlc, vezető kép: YouTube)
loading...