HírHáttér


Nem engedélyezték a hetero pride felvonulást!!

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2019.08.21 02:21 |

Az észak-kaliforniai Modesto politikai vezetői megtagadták az engedélyt a Nemzeti Hetero Pride Koalíciótól, miután kérelmezték, hogy rendezvényt tarthassanak augusztus 24.-én a Graceada Parkban. - írja az AP hírügynökség.

A város hivatalnokai és vezetői azért akadályozták meg a rendezvényt, mert véleményük szerint biztonsági kérdéseket vet fel egy ilyen esemény.

Helyiek egy csoportja tüntetést is tartott a hetero rendezvény ellen, mondván, hogy "gyűlöletkeltő esemény" és azt egy gyűlöletkeltő csoport szervezi. Azonban a Hetero Pride ötletgazdái szerint semmit sem rejtegetnek és semmi baj nincs azzal, hogy a heteroszexualitást ünneplik.

“Tudjuk, hogy az emberek szeretik ünnepelni a szodómiát, de mi a heteroszexualitást ünnepelnénk és bár mindenki szenzációhajhászként kezeli a rendezvényünk, pedig egy hagyományos gyülekezeti szertartáshoz lesz hasonló.” - mondta az egyik szervező.

A város vezetői felajánlottak egy új helyszínt egy pár száz fős rendezvényközpontban, ahol megtarthatják a hetero prideot, ha megszerzik a kötelező felelősségbiztosítást hozzá.

(Forrás: AFP, Breitbart)
loading...