HírHáttér


Orbán meggyilkolására buzdít a devizahitelesek közé beépült MSZP-ügynök

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.01.13 03:18 |

Mennyit adnál a törpe likvidálására? – tette fel Orbán Viktor meggyilkolására utaló kérdését a Facebook-on Stregova Erzsébet, az Adóskamara egyik aktivistája, a Devizahitelesek Mentőöve Egyesület oldalának üzemeltetője, aki korábban az MSZP-vel tartott sajtótájékoztatót adósügyben. Stregova közéleti aktivitására jellemző, hogy a Gyurcsány-kormány idején a lakosságot eladósodásba döntő devizahitelekért folyamatosan a jelenlegi kormány igyekszik felelőssé tenni, egyszóval a szocalisták beépített propagandistája, aki a jobbldalra terelné a balhét. Legújabb posztjában viszont már a magyar miniszterelnök meggyilkoslására buzdít.

Az MSZP-vel közösen sajtótájékoztatókat tartó, kétes függetlenségű Stregova Erzsébet legutóbbi uszító Facebook-bejegyzésében a magyar miniszterelnök likvidálására buzdít. Mint megosztott bejegyzéséből kiderül,

"az irániak 80 millió dollárt ajánlottak Donald Trump kilövésére. Mi mennyit ajánlunk Orbán kilövésére? Mennyit adnál a törpe likvidálására?"

Stregova Facebook-oldalán azóta is megtalálható a szégyenletes gyilkossági felbujtás, van aki hozzá is szólt a Stregova által megosztott poszthoz, hogy: “ingyen is kilőhető az aberrált tetű”. Nagyon különös, hogy a devizahitelekért felelős MSZP, illetve Gyurcsány Ferenc ellen Sztregovának semmi kifogása nincs, sőt éppen utóbbiak érdekében próbál politikai tőkét kovácsolni.

Orbán Viktor meggyilkolása nem először kerül médiába. Egy nagy botrányt kavaró műsorban egy állítólagos bérgyilkostól Frei Tamás kérdezte meg kamu-műsorában, mennyiért lőné le Orbán Viktort. Mint utóbb kiderült, még a bérgyilkos sem volt valóban szakmabeli, nem is csoda, hogy Frei manapság inkább kávéfőzésből keresi a kenyerét. Itt magyarázkodik bővebben.

(Forrás: pestisrácok)
loading...