HírHáttér


Taylor Swift nekiesett Soros Györgynek, a liberálisok őrjöngnek

SZERZŐ: Erdélyi Péter | 2020.04.25 02:01 |

Az énekesnőnek úgy tűnik, hogy „Scooter Braun és pénzügyi támogatói, a 23 Capital, Alex Soros és a Soros-család, és a The Carlyle Group látva a legújabb mérlegeket rájöttek, hogy 330 millió dollárt fizetni a zenémért nem volt egészen bölcs döntés és pénzre van szükségük”.

Taylor Swift Instagram-sztorijában azt írja, hogy korábbi kiadója, a Big Machine Swift élő koncertjeiből akar albumot kiadni – az énekesnő ehhez viszont nem járulna hozzá.

„Mindig őszinte vagyok veletek ezzel kapcsolatban, szóval tudnotok kell, hogy ehhez a kiadáshoz nem járultam hozzá. Nekem úgy tűnik, hogy Scooter Braun és pénzügyi támogatói, a 23 Capital, Alex Soros és a Soros-család, és a The Carlyle Group látva a legújabb mérlegeket rájöttek, hogy 330 millió dollárt fizetni a zenémért nem volt egészen bölcs döntés és pénzre van szükségük” – írja rajongóinak.

„Véleményem szerint... ez csak egy újabb esete a szégyentelen kapzsiságnak a koronavírus idején. Ízléstelen, de átlátszó” – teszi még hozzá.

A hazai liberálisok meghallva Taylor Swift Soros elleni kirohanását kiakadtak, mert ők azt hazudják, hogy a Soros-tervet, a Soros hálózatot csak Orbán találta ki, valójában nem is létezik. Az amerikai énekesnő ezzel rombadöntötte a propagandájukat.

(mandiner nyomán)
loading...