HírHáttér


Teljes elmebaj: az LMBTQ pedofil tagjainak büntetését enyhítenék Kaliforniában

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.09.05 12:56 |

Egy olyan törvényjavaslatot nyújtott be Scott Weiner demokrata szenátor Kaliforniában amely enyhítené azoknak a homoszexuális embereknek a büntetését, akik fiatalkorúakkal kerülnek szexuális kapcsolatba.

Scott Weiner
A nyíltan homoszexuális demokrata szenátor célja a törvényjavaslattal, hogy azok az LMBTQ emberek, akik "csak" anális vagy orális szexuális kapcsolatba kerülnek fiatalkorú tinédzserekkel, azok ne kerüljenek fel Kalifornia nemi erőszakokat jegyző rendszerébe.

A javaslat megszabná, hogy ha az áldozat 14 - 17 éves kor közötti, az elkövető és a megerőszakolt között kevesebb mint 10 év, akkor a bírónak diszkréciót kell elrendelnie az ügyben és nem lehet a zaklatásokat jegyző rendszerbe felvinni az esetet.

Lorena Gonzalez republikánus képviselő botrányosnak nevezte a törvényjavaslatot, amely minden valószínűség szerint nemsokára hatályos jogszabály lesz, mivel Kalifornia a beteg demokraták fellegvárának számít évek óta.

"Anyaként nem tudnám elképzelni, hogy egy 14 éves és egy 24 éves ember közötti szexet miért ne lehetne zaklatásként regisztrálni! Nem szabad ebben a témában engednünk, a gyerekek ne legyenek semmilyen körülmények között ragadozók lehetséges áldozatai!" - nyilatkozta a republikánus képviselő.

Egészségügyi Világszervezet által használt BNO-10 a pedofília definíciójába beleérti a gyermekek mellett a korai serdülők iránti szexuális vonzalmat is.

(Blaze nyomán Hírháttér)
loading...