HírHáttér


Tordai Bence kiposztolta Facebookra, hogy nem tud posztolni mert Orbán letiltatta

SZERZŐ: László Gábor | 2021.03.03 09:22 |

Zavart érzünk az erőben Tordai bejegyzése kapcsán.

Tordai Facebook bejegyzésben jelezte, hogy nem tud bejegyzést közzé tenni mert a Facebook (Orbán) letiltotta. Akkor hogy tette közzé ezt a bejegyzést?

Egyetlen esetben lehetséges ez, ha nem Tordai oldalát tiltották le, hanem a profilját. (Tehát ha igaz is, akkor is már rögtön csúsztat.)

No mindegy, tegyük fel, hogy tényleg letiltották, egy képet is mellékelt amin az olvasható, hogy a közösségi alapelvek többszöri megsértése miatt.

Bence! Talán nem kellene folyamatosan fake newst a 444-ről, meg a HVG-ről megosztani, nem? Visszanyalt a fagyi? Hogy is van ez a Facebook tényellenőrökkel?

Bejegyzésében arra kéri követőit, hogy állítsák át az oldal követésénél, hogy a Facebook algoritmusa előrébb sorolja a bejegyzéseit, illetve mindig kapjanak róla értesítést. Kicsit sem átlátszó!

Nyilvánvalóan ennek a kamu akciónak egyik célja, hogy növelje Tordai oldaleléréseinek számát (ezért kéri, hogy állítsák be az értesítéseket), illetve Donáth Anna konteónarratíváját tolni, miszerint Orbán embereket tiltat le a Facebookról. Mindenhol ez a csúnya Orbán! (Az arra fogékony hardcore-ellenzéki el is hiszi.)

Letiltott a Facebook! A Fidesz van e mögött is?! Március 30-ig nem tehetek közzé bejegyzést a saját Facebook-oldalamon...

Posted by Tordai Bence on Wednesday, 3 March 2021
loading...