HírHáttér


Újabb antiszemita felütésű videóval jelentkezett a sorosista 444.hu

SZERZŐ: László Gábor | 2021.04.18 01:38 |

Néhány hete hatalmas botrány robbant ki a korábbi Index-főszerkesztő, jelenlegi Soros-blog főszerkesztő Uj Péter antiszemita levelei miatt, most ismét bebizonyította, hogy a portál valójában antiszemita és rasszista.

A korábbi botrány ellenére Uj Péter nem húzta meg magát, hanem tovább folytatja gyűlölethadjáratát a zsidók ellen.

Ezúttal egy antiszemita felütésű videóval jeletkeztek, melyben a zsidókat és a magyar kormányt próbálják egyszerre rossz színben feltüntetni. Külön pikantériája az ügynek, hogy a magyarországi holokauszt emléknap után jelentették meg a videót.

A videóba szándékosan olyan jeleneteket vágtak be, melyek a zsidók elleni gyűlöletet próbálják szítani, ahogy a Facebook-poszt felütése is: "Mivel a kormányrendelet, ami a külföldi emberek beutazását szabályozza, kivételként tekint a vallási programra érkezőkre, idén is megtelt haszidokkal Bodrogkeresztúr."

A liberális Hont András be is szólt kommentben a Soros-blognak: "Gondoltam, kell 10 perc az első antiszemita kommentig. Tévedtem, elég volt 5 is. Mondjuk a felvezetés szinte kiprovokálta."

A zsidók egyébként minden évben ellátogatnak Bodrogkeresztúrra a csodarabbi tiszteletére, idén is minden rendben zajlott, a magyar kormány előírásainak megfelelően.(HírHáttér)
loading...