HírHáttér


Zentai verekedés - vandál fiatalok csoportja bántalmazott egy magatehetetlen idős férfit (+ A TÖRÖLT VIDEÓ)

SZERZŐ: Kovács Tibor | 2020.06.23 02:01 |

Fiatalok egy csoportja szórakozni ment a városba Zentán, ami végül verekedésbe torkollott, erről pedig egy videó készült, amelyet aztán rengetegen osztottak meg szörnyülködve.

A dulakodást kiváltó ok egyenlőre még ismeretlen, a felvételen pedig az látható, hogy egy idős ember, aki az ötvenes éveiben jár, megállt kerékpárjával majd szóváltásba keveredett egy csoport fiatallal. Információink szerint az eset a Tiszavirág Fesztivál estéjén történt a folyó-menti sétányon, a bántalmazott idős férfi pedig egy csókai lakos.

A társaság közül az egyik tinédzser, Szenci A. (18) előbb provokálta, majd tettlegességre váltotta be a veszekedést. Az idős férfi megelégelte a verbális bántalmazást majd felé ütött. Ezt követően a fiatal többször neki támadt az idős kerékpárosnak, legfőképp amikor az hátat fordított neki.

Megrugdosta és ökölcsapásokat is mért a fejére, mikor már kezdett “túlzásba esni” egy barátja lefogta. Az esetet mindvégig kamerázták, és a háttérből is csak figyelték az eseményt. Senki sem sietett az áldozat segítségére és állította meg az őrjöngő fiatal bántalmazót.

Jelen információk szerint, rendőrségi eljárás még nem indult az ügyben, ám ez, a videó felkapottsága miatt várhatóan igen hamar be fog következni.

(Forrás: délhir.info)
loading...